JKF 捷克論壇

搜尋
查看: 4610 | 回覆: 65 | 跳轉到指定樓層
xijiangyue136
侯爵 | 2011-10-2 03:45:22

昨晚成班friend去唱k,我個friend亞彬帶左條女出黎,佢條女叫Becky,今年16歲o巖o巖夠秤,對波仔好X挺,不過平時都幾串下,我成日都俾佢串到啤啤聲,擒晚著件白色吊帶心,黑色短裙仔加對長boot,真係睇到我鳩都硬哂!亞彬呢條友仔正一僕街,人又縮骨,借錢又唔還,不過佢靚仔,所以成日食倒索女,真係天無眼!成班friend唱完K後,亞彬條粉腸細細聲同我講話要上我屋企過夜,我問佢做乜唔反你屋企,佢笑淫淫咁話你明啦,條粉腸唔駛問梗係想借我果度搞野啦,連爆房錢都慳,呢條友仔真係正僕街,我就話"搞少晚會死咩",條粉皮就話:"我巳經硬X哂,真係頂唔順呀!",
我見條僕街成晚係咁搞Becky,又攬又o鍚又抽哂水,我係側邊就真係睇都硬哂,唔係話佢條僕街死都要上黎,唯有俾佢上條僕街一上到我屋企竟然就同Becky係度索k,我屌你丫,當我屋企咩地方呀,我話"飲左咁多仲索k,因住唔得呀!",條僕街就話"咩唔得呀!今晚黎幾鑊都仲得呀!",我見佢咁X囂我就同佢講"夠薑再劈過o丫笨,唔劈正衰仔!",條友仔先前巳經飲左唔少,不過o係條女面前唔衰得,唯有同我劈過,條粉場之前飲左咁多,再加上索左k兼穀精上腦,邊夠我劈o丫,結果就俾我隊林左,扶左條僕街入房之後我就同Becky一路飲一路傾,佢地之前係卡拉OK到攪慶哂,加上又索埋k,我諗真係邊條仔埋去都撲硬佢平時條僕街成日同我講Becky點正點好僕,家陣又咁好機會,我點會放過o丫,於是我就同佢傾下佢自己d野,又猛咁讚佢o靚,可能佢索左k再加有d貓貓地,無平時咁X串,仲俾我lum到佢不知幾咁開心我坐下埋d,坐下又埋d,無耐佢巳經俾我攬住,跟住我開始o鍚佢,佢都無反抗,我即刻食住上同佢打個車輪,打到咁上下就摷佢,X你丫佢對波真係好x彈手,我伸手去後面左佢個bra扣,我係咁搓佢對波,玩佢對lin,佢成個人都俾我搞到軟哂,我掀起佢件衫睇下佢對波,佢對波好X挺,對粉紅提唔大又唔細o巖o巖好,我即刻忍唔住就啜佢對lin,啜左一陣波波之後又同佢打車輪,順勢伸隻手入條裙摷佢下麵,點知佢對脾夾得好實,唔肯俾我摸,搞左一陣先攝到隻手入去,完來佢巳經濕哂,我知道佢巳經濕哂就夾硬分開佢對腳,隔住條底褲係咁啜佢個西,啜左一陣就除埋佢條底褲再啜過,佢俾我啜到d水係咁流,呢個時間我都頂唔順要撲佢,我拿左碌X黎想撲佢,當我碌野一掂到佢泂口果陣佢就縮,細細聲咁同我講話唔好,我問佢做咩,佢無出聲係咁望住我,我似為佢唔想俾我撲,我再想上佢果陣先聽到佢細細聲講話想我用套,我心諗"X你啦,你咁X正,戴套撲? }o徙X哂!",我八掛問下佢試過唔用套打真軍未,問左佢幾次都無答,不過佢o係我手口並用之下都頂唔順,結果佢怕怕羞羞咁答我話未,我心諗16歲o靚妹仔未試過唔用套打過真軍,就算今次我唔同你開齌咪盞俾條僕街開齋,我再搞左佢一陣之後就渣住碌野想插佢,佢開頭見我唔戴袋就想插入去果陣都有少少縮,但係佢果陣巳經俾我搞到好想要,終於半推半就咁俾我入左,佢入面真係好窄同好濕,仲好有吸力,o靚妹仔即係o靚妹仔,真係正到痺我由慢至快,又由快至慢再加九淺一深咁插佢,佢俾我插到"林"哂,我見到佢咁"林",我就問佢俾我撲得舒唔舒服,佢話我好勁,撲得佢好舒服,我聽見佢咁講我都忍唔住要黎個最後衝刺,我出盡力係咁插佢,插到拍拍聲,幾十野後我終於都忍唔住射哂o係佢入面,射完之後佢攬到我實一實,要我同佢打車輪,唔俾我俾我猛番碌野出黎,我見佢咁林我,我就梗係食住上問佢受唔受溝啦, 佢怕怕羞羞咁話:唔林你都唔會俾你咩啦!"我就係咁樣唔戴套撲左人地條女,仲撬埋條粉皮條女添,正!
上個月成班friend去唱k,我個friend亞彬帶左條女出黎,佢條女叫Becky,今年16歲o巖o巖夠秤,對波仔好能挺,不過平時都幾串下,我成日都俾佢串到啤啤聲. 擒晚佢著件白色吊帶心,黑色短裙仔加對長boot,
真係睇到我鳩都硬哂!
亞彬呢條友仔正一能樣,人又縮骨,借錢又唔還,不過佢靚仔,所以成日食倒索女,真係天無眼!
成班friend唱完K後,亞彬條粉腸細細聲同我講話要上我屋企過夜,我問佢做乜唔反你屋企,佢笑淫淫咁話你明啦,條粉腸唔駛問梗係想借我果度搞野啦,連爆房錢都慳,呢條友仔真係正能樣,我就話"搞少晚會死咩",條粉皮就話:"我巳經硬能哂,真係頂唔順呀!",我見條能樣成晚係咁搞Becky,又攬又鍚又抽哂水,我係側邊就真係睇都硬哂! 佢條能樣死都要上黎,唯有俾佢上.
條能樣一上到我屋企竟然就同Becky係度索k,我屌你丫,當我屋企咩地方呀,我話"飲左咁多仲索k,因住唔得呀!",條能樣就話"咩唔得呀!今晚黎幾鑊都仲得呀我見佢咁能囂我就同佢講"夠薑再劈過亞丫笨,唔劈正衰仔!",條友仔先前巳經飲左唔少,不過o係條女面前唔衰得,唯有同我劈過.
條粉場之前飲左咁多,再加上索左k兼谷精上腦,邊夠我劈o丫,結果就俾我隊林左. 我扶左條能樣入房之後我就同Becky一路飲一路傾; 佢地之前係卡拉OK到攪慶哂,加上又索埋k,我諗真係邊條仔埋去佢都照被人撲硬. 平時條能樣成日同我講Becky佢點正點好撲,家陣又咁好機會,我點會放過丫?
於是我就同佢傾下佢自己D野,又猛咁讚佢靚,可能佢索左k再加有D貓貓地,無平時咁能串,仲俾我lum到佢不知幾咁開心; 我坐下埋d,坐下又埋d,無耐佢巳經俾我攬住,跟住我開始鍚佢,佢都無反抗,我即刻食住上同佢打個車輪,打到咁上下就摷佢,屌你丫!對波真係好能彈手!
我伸手去後面解左佢個bra扣,然後就伸入佢件背心入面係咁搓佢對波,玩佢對lin. 佢成個人都俾我搞到軟哂, 我掀起佢件背心睇下佢對波,佢對波好挺,對粉紅提唔大又唔細o巖o巖好,我即刻忍唔住就啜佢對lin,啜左一陣波波之後又同佢打車輪,順勢伸隻手入條裙摷佢下面.
點知佢對脾夾得好實,唔肯俾我摸,搞左一陣先攝到隻手入去,完來佢巳經濕哂,我知道佢巳經濕哂就夾硬分開佢對腳,隔住條底褲係咁啜佢個西,啜左一陣就除埋佢條底褲再啜過,佢俾我啜到D水係咁流,呢個時間我都頂唔順要撲佢,我拿左碌鳩出黎想撲佢,當我碌野一掂到佢泂口果陣佢就縮,細細聲咁同我講話唔好,我問佢做咩,佢無出聲係咁望住我,我以為佢唔想俾我撲,我再想上佢果陣先聽到佢細細聲講話想我用套,我心諗"屌你啦,你咁能正,戴套撲? o徙能哂!"
我八掛問下佢試過唔用套打真軍未,問左佢幾次都無答,不過佢o係我手口並用之下都頂唔順,結果佢怕怕羞羞咁答我話未,我心諗16歲o靚妹仔未試過唔用套打過真軍,就算今次我唔同你開齌咪盞俾條能樣開齋,我再搞左佢一陣之後就渣住碌野想插佢,佢開頭見我唔戴袋就想插入去果陣都有少少縮,但係佢果陣巳經俾我搞到好想要,終於半推半就咁俾我入左,佢入面真係好窄同好濕,仲好有吸力,o靚妹仔即係o靚妹仔,真係正到痺.
我由慢至快,又由快至慢再加九淺一深咁插佢,佢俾我插到lum哂,我見到佢咁lum,我就問佢俾我撲得舒唔舒服,佢話我好勁,撲得佢好舒服,我聽見佢咁講我都忍唔住要黎個最後衝刺,我出盡力係咁插佢,插到拍拍聲,幾十野後我終於都忍唔住射哂o係佢入面,射完之後佢攬到我實一實,要我同佢打車輪,唔俾我俾我抽番碌野出黎,我見佢咁lum我,我就梗係食住上問佢受唔受溝啦, 佢怕怕羞羞咁話:唔lum你都唔會俾你咩啦!"
我就係咁樣唔戴套撲左人地條女,仲要入面射精! 最後抽返條鳩出來, 我D子孫就係咁o係Becky個西到流返出黎, 仲滴到成地都係. 諗起條能樣都仲未試過中出自己條女就比我試左先, 感覺就好似征服左條能樣咁, 好正!
之後我同Becky就成日趁條能樣自己去wet果陣撲餐飽, 次次都係唔戴套射o係裡面. 反而條能樣就要上個禮拜六先至第一次同自己條女打真軍,仲要係佢條女o巖o巖先被我射曬o係裡面唔夠一分鐘. 果次條能樣早返, 我咁o巖o巖射完最後一滴入Becky個西度, 佢就返到門口; 我地九秒九著返曬D衫褲佢就入左黎; Becky仲好辛苦咁夾實個大脾唔比D精流出黎,就快忍唔到果陣Becky就細細聲同條能樣講"入房丫!我好想要!"; 入到房裙都唔除就騎上條能樣度,將佢條未硬曬o既鳩隊入佢個西入面.
我就聽條能樣插左入去之後講:"仲乜今日咁大膽唔洗老公戴袋?" "今日M完,安全啊!" "乜今日濕成咁?食左春藥啊?" 我忍住笑心諗:"梗係濕啦!入面全部都係我D精!" 條友撲完之後仲話自己果日打真軍射左超多精,滴到地下成灘野,好勁咁話! 我聽完差D忍唔住笑出聲!
家下Becky已經變左我炮友,免費撲人條女,好過比錢叫雞啦?!
FB分享
回覆 使用道具
LIVE173視訊
皓x)
子爵 | 2011-10-2 04:39:00

原PO是正妹!
我一天不上捷克論壇就不舒服
引言 使用道具
hoo5121314
騎士 | 2011-10-2 06:20:14

感謝樓主辛苦分享
引言 使用道具
chinaman352
伯爵 | 2011-10-2 06:54:34

謝謝大大!!!
引言 使用道具
chinaman352
伯爵 | 2011-10-2 06:58:38

謝謝大大!!!
引言 使用道具
PACKER
公爵 | 2011-10-2 07:32:53

感謝大大分享
引言 使用道具
qweqwe
準男爵 | 2011-10-2 08:35:18

謝謝大大無私得分享
引言 使用道具
無法度
見習騎士 | 2011-10-2 08:36:17

感謝您的分享才有的欣賞
我想我是一天也不能離開捷克論壇
引言 使用道具
a720700
公爵 | 2011-10-2 08:58:24

感謝大大的大力分享
引言 使用道具
onewolf
男爵 | 2011-10-2 09:56:34

路過看看。。。推一下。。。
捷克論壇太棒了
引言 使用道具
ayanzai
見習騎士 | 2011-10-2 11:09:48

謝謝樓主大力分享
引言 使用道具
侯爵 | 2011-10-3 02:49:43

((助跑~~~~~~~~~~~~~~~~~~)) 我推!
捷克論壇分享快樂
引言 使用道具
fblfyb
騎士 | 2011-10-3 03:02:31

感謝大大的分享
引言 使用道具
narutoxj
伯爵 | 2011-10-3 05:48:15

路過看看。。。推一下。。。
捷克論壇太棒了
引言 使用道具
chaien5201
伯爵 | 2011-10-3 09:24:15

捷克論壇{:4_392:}
引言 使用道具
hotmanyang
騎士 | 2011-10-3 14:26:55

謝謝大大分享
引言 使用道具
gn009
大公爵 | 2011-10-4 00:19:56

感謝大大的分享
引言 使用道具
侯爵 | 2011-10-4 01:58:17

((助跑~~~~~~~~~~~~~~~~~~)) 我推!
捷克論壇就是我的家
引言 使用道具
無效樓層,該篇已經被刪除
wrx999
子爵 | 2011-10-4 14:09:18

須要求是否則是否則是否則我們的話說道理論文化學
引言 使用道具
您需要登入後才可以回覆 登入 | 加入會員

建議立即更新瀏覽器 Chrome 95, Safari 15, Firefox 93, Edge 94。為維護帳號安全,電腦作業系統建議規格使用Windows7(含)以上。
回頂部 下一篇文章 放大 正常倒序 快速回覆 回到列表